Nieuws Albert Heijn Achterberg

Maandelijks het laatste nieuws en acties per e-mail ontvangen?

€8,41 Korting!

Afgelopen dinsdag vroegen we of jij kon raden hoeveel korting je kreeg op dit mandje vol met boodschappen. Zat jij in de buurt?

Lees meer

Voorkom griep

Drink veel sinaasappelsap! Sinaasappelsap zit namelijk vol vitamine C en helpt het lichaam om het griepvirus te bestrijden.

Lees meer

Happy blue monday!

Blue Monday? Dat kennen wij niet! Wij zijn altijd aan het werk met een grote glimlach op ons gezicht!

Lees meer

Wist je dat…?!

Wist je dat… het vandaag abrikozendag is?! Daarom lichten wij vandaag een heerlijk recept met abrikozen uit!

Lees meer

Nieuw goed doel!

Help mee en doneer je emballagebon! Vanaf deze week hebben wij een nieuwe goede doelen actie!

Lees meer

De nieuwe Allerhande!

Na al het feestgedruis maken we even pas op de plaats… De nieuwe Allerhande bevat heerlijke recepten voor lichte maaltijden die je zo op tafel hebt.

Lees meer

De winnaars zijn bekend!

Als trotse sponsor van IJsfestijn Steenbergen, mochten wij kaartjes verloten en dat hebben we geweten ook. We mogen nu de winnaars bekend maken!

Lees meer

De winnaar is bekend…

Het was moeilijk om uit de vele reacties een winnaar te kiezen, maar de winnaar van het goud omlijste plaatje is bekend!

Lees meer

Kom jij ook naar de ruilbeurs?

Heb jij jouw verzamelalbum nog niet helemaal vol? Maar wel heel veel dubbele sportplaatjes? Kom dan naar de ruilbeurs en verzamel de allerlaatste plaatjes voor jouw verzamelalbum!

Lees meer

Zet online je schoentje!

Wij hebben een hele leuke Sinterklaas actie bij ons in de winkel! Je kunt nu namelijk digitaal je schoen zetten! Wil jij meedoen? Dat kan!

Lees meer

Heb jij iets te vieren?

Er hoeft niet altijd iemand jarig te zijn om iets te vieren. Kun jij iets verzinnen wat gevierd moet worden? Vier het dan met Hugo… deze week in de Bonus!

Lees meer

Het is bijna Halloween!

Onze collega’s zijn er klaar voor! Hoe ziet jou Halloween er dit jaar uit? Stuur je leukste Halloween foto en maak kans op een leuk halloweenpakketje!

Lees meer

Heb jij jouw team al compleet?

Ben jij al druk aan het sparen? En heb jij jouw eigen team compleet? Kom dan snel naar de winkel met jouw verzamelalbum en meld je bij de servicebalie!

Lees meer

En de winnaar is…

De winnaars van de Like-, Deel- en Winactie zijn bekend… Lees verder om te zien wie de sportplaatjes bij ons in de winkel op mogen komen halen!

Lees meer

Wij zijn een super supermarkt…

Wij hebben het Super Supermarkt Keurmerk! Het Super Supermarkt Keurmerk (SSK) wordt uitgereikt aan zelfstandige supermarktondernemers die zich extra inzetten voor de leefbaarheid in en (net) buiten hun supermarkt.

Lees meer

Nieuwsgierig naar de cover?

We gaan bijna van start! Vanaf 20 oktober kun je bij ons sparen voor jouw eigen sportplaatje, maar ook voor die van jouw vrienden, kennissen en familie!

Lees meer

En de winnaar is…

Vorige week kon je kans maken op een koffiepakket met jouw favoriete koffie erin! Wij hebben een winnaar gekozen!

Lees meer

Even voorstellen…

Afgelopen woensdag was het Internationale Chocoladedag. Mooie gelegenheid om jullie even voor te stellen aan onze vernieuwde chocoladeschappen!

Lees meer

Super handig!

Wij hebben in de winkel een afwisselend aanbod van handige hulpjes! Maak bijvoorbeeld het koken nog makkelijker met de ‘Super Sharp’!

Lees meer

Kinderjury gezocht!

Is jouw kind een goede tester? Laat ons weten waarom en wie weet zit hij of zij volgende week dan in onze kinderjury!

Lees meer

Heerlijke Hollandse aardbeien!

In de maand augustus zijn de aardbeien het lekkerst! Het seizoen van onze heerlijke Hollandse aardbeien is bijna afgelopen, geniet er dus nog snel van!

Lees meer

Jullie leukste grappen!

Een week geleden was het ‘Vertel een grap-dag’! Daarbij vroegen we jullie om je leukste grap te sturen! En het blijkt wel: we hebben aardig wat grappenmakers als klanten. Jullie leuke grappen op een rijtje:

Lees meer

Onze verse broodjes!

Wij hebben veel verschillende broodjes die we elke dag weer vers afbakken! Wij zijn benieuwd welk broodje jullie het lekkerst vinden!

Lees meer

Vakantiekiekje van onze collega’s!

Ook voor onze collega’s is het vakantie! Zo is onze collega Sandra met haar gezin in het plaatsje Millau in Zuid-Frankrijk en is onze Sanne aan het genieten in Spanje!

Lees meer

Koopzegels sparen = geld besparen!

Tegenwoordig zijn er nog maar weinig mensen die koopzegels sparen. Toch is het zo dat er een flinke rente zit op de zegels wat dus voordelig is voor je portemonnee!

Lees meer

Een pizza van 4685 vierkante meter!

Weetje van de week: 4685 vierkante meter aan pizza! Wist jij dat er in Amerika per dag zoveel pizza wordt gegeten dat alle stukken bij elkaar een pizza maken van 4685 vierkante meter?

Lees meer

Minder suiker… nog net zo lekker!

Natuurlijk wil Albert Heijn ook graag haar steentje bijdragen aan het gezonder eten en drinken bij kinderen en doet dit dan ook door het suikergehalte in meer dan 40 kinderproducten te verlagen…

Lees meer

Maak de zin af en win!

De actie van de ruimtevaartplaatjes is alweer afgelopen! Maar niet getreurd, wij hebben nog een leuke winactie voor jullie! Maak onderstaande zin af en win een leuk prijzenpakket!

Lees meer

Opfriscursus BHV!

Een deel van ons personeel heeft een herhaling gehad van de BHV cursus.
Nu zijn we allemaal weer helemaal up to date!

Lees meer

En de winnaars zijn…

Vorige week vroegen wij jullie of jullie bewust zijn van de vrijheid in ons land! De winnaars hebben aangegeven waarom zij vrijheid belangrijk en krijgen een heerlijke zak spek!

Lees meer

Winnaar Oreo-taart is bekend

Vorige week hielden wij een raad en winactie waarbij je een Oreo-pakket kon winnen! Om kans te maken op dit pakket moest je raden uit hoeveel koekjes de Oreo-taart bestaat! En we hebben een winnaar!

Lees meer

Openingstijden tijdens de paasdagen

Tijdens Pasen hebben wij aangepaste openingstijden! Wij hebben de tijden even voor u op een rijtje gezet! Zo weet u precies wanneer u nog snel lekker brood, eitjes of sap kunt halen!

Lees meer

Win leuke prijzen met Oreo!

Wist je dat je nu met Oreo leuke prijzen kunt winnen? De hoofdprijs: een Meet & Greet met Oreo en superster Neymar in Barcelona of Christina Aqguileira in Los Angeles!

Lees meer

Winnaar raad en winactie bekend

De winnaar van de raad en winactie op onze facebookpagina is bekend! Van de week vroegen wij hoeveel paaseitjes wij hadden verstopt op de afbeelding!

Lees meer

Gratis kaartje voor Steenbergen Live!

Onze winkel is troste partner van Steenbergen Live! Vandaar dat we een geweldige actie voor jullie hebben! Vanaf €40,- aan boodschappen krijg je namelijk een gratis kaartje voor Steenbergen Live!

Lees meer

We hebben weer een winnaar!

Mevrouw De Wit is de gelukkige winnaar van maart! Zij heeft met de kassabon actie meegedaan en heeft hiermee een boodschappenpakket ter waarde van €50,- gewonnen!

Lees meer

Nieuw bij ons: Oreo Double

Iedereen kent ze wel, de lekkere koekjes van Oreo. Wisten jullie ook dat wij sinds kort een nieuwe variant in ons assortiment hebben? Namelijk de Oreo Double.

Lees meer

Het is alweer bijna tijd voor Pasen!

Natuurlijk moet dat worden gevierd met een ontbijt of een heerlijke brunch. Deze week hebben wij een heerlijke feeststol in de Bonus voor maar €2,25! Dat wordt vast en zeker een heerlijk ontbijt of brunch.

Lees meer

Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken nieuwe medewerkers die minimaal twee middagen in de week beschikbaar zijn en/of de gehele zaterdag. Solliciteren kan via de link op onze website!

Lees meer

De moestuintjes zijn er weer!

Vanaf deze week kun je weer moestuintjes sparen! Bij besteding van €15,- aan boodschappen krijg je een AH Moestuinpotje. Er zijn in totaal 20 verschillende AH Moestuinpotjes met zaden waarmee je je eigen groenten, kruiden en bloemen kunt verbouwen.

Lees meer

Veel nieuwe producten!

We hebben ons glutenvrije assortiment uitgebreid met veel nieuwe producten! Daarnaast hebben we een groot assortiment aan Minus L producten! Deze producten zijn lactosevrij.

Lees meer

Het favoriete lenteboeket van Heidi!

De lente is deze week officieel begonnen, tijd om de lente in huis te halen! Hoe kan dit beter door een fleurig boeket? Het favoriete boeketje van Heidi is een klein luxe boeket, staat overal leuk!

Lees meer

Weer blije winnaar zelfscan-actie

Elke week houden wij een actie waarbij je kans kan maken op een AH waardebon ter waarde van maar liefst €25,-! En we hebben weer een winnaar! Gefeliciteerd met het winnen van de waardebon, we hopen dat je er veel plezier van hebt!

Lees meer

Minuut gratis winkelen verzilvert

Een tijdje geleden hadden wij in onze winkel een actie waarbij je kans kon maken op een minuut gratis winkelen! De winnaar is door de winkel gevlogen en heeft maar liefst voor €258,- aan boodschappen weten te pakken!

Lees meer

Maak kans op een fiets!

Vanaf vandaag kun je meedoen met een nieuwe winactie in samenwerking met Stichting Kringloop Blik! Er is namelijk het hoogste recyclingpercentage van blik ooit behaald, namelijk 95%.

Lees meer

Super Supermarkt Keurmerk Winacties

Doe jij al mee aan onze Super Supermarkt Keurmerk actie? Wij hebben opnieuw het Super Supermarkt Keurmerk ontvangen en dit willen we samen met u vieren! Hiervoor hebben we twee acties voor u

Lees meer

Heb jij een tip of vraag?

Wij zijn benieuwd of jij nog bepaalde wensen hebt voor de winkel. Onze winkel is namelijk jouw winkel. Met jouw tips en feedback kunnen wij steeds een beetje beter worden!

Lees meer

Wederom Super Supermarkt Keurmerk

We zijn hier super trots op! Het keurmerk wordt namelijk uitgereikt aan zelfstandige supermarktondernemers die zich onderscheiden op het gebied van lokale en maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid! En onze winkel is dus hierin geslaagd!

Lees meer

Nationale complimentendag!

Een complimentje geven én krijgen is altijd leuk! Onze collega’s geven elkaar dan ook complimenten vandaag. Froukje geeft Marrit een compliment voor haar harde inzet.

Lees meer

50% korting op 2e hotelovernachting!

Vanaf vandaag kun je sparen voor 50% korting op de 2e hotelovernachting. Je krijgt al 1 hotelzegel bij iedere €10,- aan boodschappen en je hebt al een volle spaarkaart bij 10 hotelzegels!

Lees meer

Wij zijn trotse sponsor van SC Welberg 4!

SC Welberg bestaat al sinds 27 november 1945. In 2012 is er een mooi sportpark aangelegd genaamd ’t Zandbaantje met een kunstgrasveld, een natuurveld en een oefenveld! Inmiddels heeft de club een ledenaantal van meer dan 500 actieve leden!

Lees meer

Nog 1 week sparen voor Eftelingzegels!

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen! Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert.

Lees meer

Een goed doel: Stichting Jens!

Stichting Jens is een stichting opgezet door de ouders van Jens. Jens is geboren met het syndroom van Pitt Hopkins. Dit is een relatief onbekend syndroom wat lichamelijke en geestelijke beperkingen als gevolg heeft. In Nederland zijn er ongeveer 20/30 geregistreerde personen met dit syndroom.

Lees meer

We stellen je graag voor aan Annelies!

Annelies is sinds 3 december werkzaam op de afdeling verkoop. Dit betekent dat ze je zal verwelkomen op het brood, deli & kaas afdeling. De inwerkperiode van Annelies zit er ondertussen op en ze heeft het erg naar haar zin!

Lees meer

Vince tilt een tipje van de sluier op!

De acties voor volgende week zijn al binnen en we zijn er druk mee bezig. Vince verklapt al een beetje op welke artikelen volgende week hoge kortingen zitten! Weet jij al wat de acties zijn?

Lees meer

Alles voor een fijne Valentijn!

Heb jij alles al in huis voor een geslaagde Valentijn? Wij hebben speciaal voor jou een uitgebreid Valentijns assortiment samengesteld. Milka, knuffels en chocolaatjes; wie wordt daar nou niet blij van? Wat ga jij aan je Valentijn geven?

Lees meer

De stemmen zijn geteld!

Vorige week zijn de genomineerde setjes van de valentijnsactie bekend gemaakt. We hebben veel stemmen van jullie binnengekregen en er is een winnaar! De winnaars van de valentijnsactie zijn… Riet & Jan!

Lees meer

Leuke cadeautip voor Valentijn

Vandaag geven we je alvast een leuke cadeautip voor Valentijn! Onze collega Astrid heeft een lekkere wijn voor jou. Het leukste is ook nog eens dat hij deze week in de Bonus is! Tevens krijg je er altijd een gratis wijn cadeauverpakking bij. Heerlijk voor bij bijvoorbeeld een romantisch diner op Valentijnsdag!

Lees meer

Kom in de Carnavalssfeer!

Kijk je ook al uit naar Carnaval? Kom in de carnavalsstemming met het nieuwe carnavalslied van Stichting Karnaval Steenbergen. De CD en de insigne zijn vanaf vandaag te koop bij ons in de winkel!

Lees meer

Vergeet je Vivo pannenzegels niet!

De laatste week dat je kunt sparen voor de Vivo pannen is ingegaan. Alleen deze week nog krijg je bij €10,- aan boodschappen de spaarzegels. Heb jij alle pannen al in huis?

Lees meer

Stem op de genomineerde!

De genomineerde setjes van de valentijnsactie zijn bekend! Wie verdient volgens jou een verrassing? Stem mee! De genomineerde leukste setjes zijn: A – Marvin & Saffira B – Riet & Jan C – Marc & Kaylee

Lees meer

Wij zijn trotse sponsor van…

Wij zijn sponsor van V.V. Steenbergen! Albert Heijn Achterberg is sponsor van vele verenigingen en goede doelen. Deze week wordt V.V. Steenbergen uitgelicht, waar wij trotse sponsor van zijn!

Lees meer

De pannenactie is bijna afgelopen!

Maar voordat het zover is hebben wij nog een leuke actie. We gaan namelijk een pan weggeven. Mis jij nog een pan in jouw collectie? Ga dan naar onze Facebookpagina en Like & deel de post “De pannenactie is bijna afgelopen” en maak kans op een pan naar keuze!

Lees meer

Het leukste koppel van Steenbergen!

Het is bijna Valentijnsdag en dat betekent dat we officieel de weken van de liefde introduceren. Wie vind jij het leukste koppel van Steenbergen? Laat het ons weten in een reactie op onze Facebookpagina, bij het bericht over ‘het leukste koppel van Steenbergen’ en voeg als het kan een leuke foto toe! Het leukste stel wint een leuke prijs!

Lees meer