Over Albert Heijn Achterberg

Ons motto is “vertrouwd • persoonlijk • betrokken”. Deze drie begrippen vatten de motivatie en ambitie samen waarmee wij werken. U, als onze klant, staat daarbij centraal. Uw behoeften: uitstekende producten, een verantwoorde prijs, overzichtelijk gepresenteerd en – waar nodig – een ‘helpende hand’ van gemotiveerde medewerkers zijn voor ons leidend.

Vertrouwd

Albert Heijn is in Steenbergen een zeer vertrouwd adres. Ooit begonnen in de Kaaistraat, via de grotere winkel in de Grote Kerkstraat vindt u ons gevestigd aan de Lindenburghlaan. Goed bereikbaar met uitgebreide parkeervoorzieningen. Met het uitstekende assortiment van Albert Heijn, producten die u al jaren kent, steeds aangevuld met nieuwe producten waarvan u mag verwachten dat ze goed zijn. Met een uitgekiende winkelinrichting en voorzieningen die het boodschappen doen voor u gemakkelijk maken.

Persoonlijk

Familie Achterberg is sinds 2001 eigenaar van de winkel in Steenbergen. Hun vele jarenlange opgebouwde ervaring in Zuid-Beijerland brachten ze graag mee. Persoonlijk is het trefwoord waarmee we graag aangeven dat klanten bij ons ‘geen nummers zijn’, maar mensen met hun eigen wensen waaraan we graag voldoen. De vele medewerkers van Albert Heijn Achterberg zijn hiervan doordrongen. De teamleiders en het management doen er alles aan om zowel in de winkel als achter de schermen de zaken op rolletjes te laten verlopen.

Betrokken

Albert Heijn Achterberg is betrokken bij zijn klanten, maar zeker ook bij onze mooie en prettige omgeving. Door ons contact met u, met elkaar, met winkeliers uit deze plaats en met tal van organisaties uit deze buurt, weten we wat er speelt en zijn we hierdoor geboeid. Als het mogelijk is spelen we graag in op situaties waarin ook wij een bijdrage kunnen leveren.

Super supermarkt keurmerk (SSK)

Sinds 2015 heeft Albert Heijn Achterberg het waardevolle Super Supermarkt Keurmerk, die in 2017 wederom aan ons is toegekend. Boodschappen doen bij een SSK supermarkt is kiezen voor verantwoord boodschappen doen. In meerdere opzichten. Want het Super Supermarkt Keurmerk staat voor lokale betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het laatste nieuws

Pakketje?

Pakketje?

Die kun je makkelijk bij ons inleveren in de winkel voor of na het boodschappen doen! Dat is wel zo makkelijk.

Lees meer
Extra’s om de set compleet te maken!

Extra’s om de set compleet te maken!

Er zijn ook een aantal producten zonder spaarkaart te verkrijgen. Namelijk de champagnekleurige kaasset (3-delig, €9,99 zonder spaarkaart), een peper- en zoutmolen (€14,99 zonder spaarkaart) en de 4-delige placemet- en servetset (5,99 zonder spaarkaart).

Lees meer
Koffietijd!

Koffietijd!

Bij een bekske hoort natuurlijk een lekker quukske! Onze medewerker heeft genoeg lekkers uit de Prijsfavorieten weten te vinden. Welke quukske is jouw favoriet?

Lees meer

Uitgelicht

Over Ons

Vertrouwd, persoonlijk, betrokken. Deze drie begrippen vatten de motivatie en ambitie samen waar wij mee werken.

Onze Historie

Familie Achterberg is meer dan honderdtien jaar en via vier generaties actief in het kruideniersvak.

Extra Service

Albert Heijn Achterberg biedt klanten diverse extra diensten die u wellicht niet direct zou verwachten.

Vacatures

Ons complete team bestaat uit meer dan 160 medewerkers. Zou jij hier deel uit van willen maken? Bekijk de vacatures.

Zeven dagen per week van 08.00 tot 21.00 uur geopend

Openingstijden Albert Heijn Achterberg

Maandag 08.00 - 21.00u
Dinsdag 08.00 - 21.00u
Woensdag 08.00 - 21.00u
Donderdag 08.00 - 21.00u
Vrijdag 08.00 - 21.00u
Zaterdag 08.00 - 21.00u
Zondag 08.00 - 21.00u

Openingstijden Gall & Gall Achterberg

Maandag 09.00 - 19.00u
Dinsdag 09.00 - 19.00u
Woensdag 09.00 - 19.00u
Donderdag 09.00 - 19.00u
Vrijdag 09.00 - 21.00u
Zaterdag 09.00 - 19.00u
Zondag 10.00 - 19.00u

Familie Achterberg is meer dan honderdtien jaar actief in het kruideniersvak. Oorspronkelijk gestart als bakkerij, is het – vier generaties later – uitgroeid tot de kwaliteitssupermarkt in Steenbergen.


Maarten van den Adel
Assistent supermarktmanager Albert Heijn Achterberg