De extra diensten van Albert Heijn Achterberg

Elders op deze website vertellen wij u alles over onze motivatie en ambitie, onze werkwijze en ons brede assortiment. Toch zijn er nog diensten die we niet hebben vermeld, maar die voor u zeker de moeite waard kunnen zijn.

Gratis WiFi

In onze winkel kunt u via de KPN hotspot gratis per dag 3 uur lang gebruik maken van WiFi. Dat is toch heel handig voor uw verbinding met Facebook of zaken als de website en het twitteraccount van Albert Heijn Achterberg.

Handig winkelen en tijd besparen door Zelfscannen

Wanneer u gebruik maakt van de Zelfscan-mogelijkheden van Albert Heijn Achterberg creëert u voor uzelf gemak en kunt u uw boodschappen meteen heel geordend inpakken terwijl u winkelt. Bij de kassa gaat het vervolgens razendsnel: binnen een minuut kunt u afrekenen. Daarmee voorkomt u dat u vertraging oploopt door een wachtrij en u kunt meteen snel en gemakkelijk betalen. U kunt zelfscannen met een handscanner of met uw Appie app. Bekijk onderstaande video voor extra uitleg over het zelfscannen met de Appie app:

Servicepunt Bol.com en DHL

Heeft u online gekocht via een webshop en wilt u zelf kunnen bepalen wanneer u een zending afhaalt? Of wilt u pakketten terugsturen? In dat geval kunt u hiervoor tijdens onze ruime openingstijden in onze winkel terecht.

Verkoop van telefoonkaarten en cadeaukaarten

Telefoonkaarten en caeaukaarten zijn verkrijgbaar bij onze informatiebalie.

Lotto, Toto, Krasloten, andere kansspelen en Staatsloterij

Deelnameformulieren voor Lotto en Toto, krasloten, andere kansspelen en Staatsloterij loten zijn verkrijgbaar bij onze informatiebalie.

Foto-service

Voor het laten afdrukken van uw foto’s kunt u eveneens terecht bij onze informatiebalie. Na 3 werkdagen zijn uw foto’s klaar.

Toegangskaarten Pretparken

Toegangskaarten voor pretparken zijn verkrijgbaar bij de kassa en informatiebalie.

OV-chipkaart servicepunt

Bij ons kopieerapparaat kunt u uw OV-chipkaart opladen. Albert Heijn Achterberg verkoopt tevens anonieme ov-chipkaarten.

Verkoop Postzegels

Bij onze informatiebalie worden postzegels van PostNL verkocht en in de maand december kunt u hier uw kerstzegels aankopen.

Stomerij

Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden is de ingebrachte kleding binnen 2 tot 5 werkdagen gereed. Door de samenwerking met firma Stomerij.nl kunnen de prijzen van de stomerijservice van Albert Heijn Achterberg afwijken van de genoemde prijzen op AH.nl. Aan de inhoud van AH.nl kunnen om die reden geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie over de prijzen en dienstverlening van onze stomerijservice, kunt u bij onze informatiebalie terecht.

Plusbus

Wanneer u gebruik heeft gemaakt van de diensten van de Plusbus Steenbergen vergoeden wij bij inlevering van een ritkaart de ritprijs.

Het laatste nieuws

Uitgelicht

Over Ons

Vertrouwd, persoonlijk, betrokken. Deze drie begrippen vatten de motivatie en ambitie samen waar wij mee werken.

Onze Historie

Familie Achterberg is meer dan honderdtien jaar en via vier generaties actief in het kruideniersvak.

Extra Service

Albert Heijn Achterberg biedt klanten diverse extra diensten die u wellicht niet direct zou verwachten.

Vacatures

Ons complete team bestaat uit meer dan 160 medewerkers. Zou jij hier deel uit van willen maken? Bekijk de vacatures.

Zeven dagen per week van 08.00 tot 21.00 uur geopend

Openingstijden Albert Heijn Achterberg

Maandag 08.00 - 21.00u
Dinsdag 08.00 - 21.00u
Woensdag 08.00 - 21.00u
Donderdag 08.00 - 21.00u
Vrijdag 08.00 - 21.00u
Zaterdag 08.00 - 21.00u
Zondag 08.00 - 21.00u

Openingstijden Gall & Gall Achterberg

Maandag 09.00 - 19.00u
Dinsdag 09.00 - 19.00u
Woensdag 09.00 - 19.00u
Donderdag 09.00 - 19.00u
Vrijdag 09.00 - 21.00u
Zaterdag 09.00 - 19.00u
Zondag 10.00 - 19.00u

Ons team van meer dan 120 medewerkers werkt dagelijks hard om het vertrouwen van onze klanten waar te maken. Heeft u vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Martin Achterberg
Eigenaar Albert Heijn Achterberg