Bij Albert Heijn Achterberg verwennen wij u graag met eerlijke, lekkere, verse en kwalitatief goede producten die in de buurt zijn gemaakt door betrouwbare leveranciers. Deze STEENGOEDT leveranciers worden hieronder en in het magazine Steengoedt uitgelicht. Naast deze lokale en regionale leveranciers vindt u in het magazine ook verhalen van medewerkers, klanten en partners.

De STEENGOEDT leveranciers van Albert Heijn Achterberg

Bij Albert Heijn Achterberg verwennen wij u graag met eerlijke, lekkere, verse en kwalitatief goede producten die in de buurt zijn gemaakt door betrouwbare leveranciers. Lees hieronder meer over de STEENGOEDT leveranciers van Albert Heijn Achterberg. 

Vleesboerderij Boot

In het landelijke gebied van Kerkwerve op Schouwen Duiveland staat Vleesboerderij Boot. Een veelzijdig familiebedrijf met een winkel, slagerij en duurzaam vee- en akkerbouwbedrijf. Harry (slager) en Pieter Boot (akkerbouwer en veehouder) zijn de eigenaren.

’t Keukentje

Soms heb je minder tijd om zelf uitgebreid te koken, of gewoon geen zin. Dan zijn de maaltijden van cateringbedrijf ‘t Keukentje de uitkomst. Allerlei heerlijkheden, gemaakt met verse ingrediënten zijn mee te nemen terwijl je boodschappen doet bij Albert Heijn Achterberg.

Bakkerij Voordijk

De lekkernijen van Bakkerij Voordijk zijn een begrip in de wijde omgeving. Elke dag vers klaargemaakt op ambachtelijke wijze met de beste ingrediënten door gepassioneerde specialisten. Het assortiment is groot, van diverse koekjes, brood en banket tot overheerlijke chocolade én bolussen (bekend in de Zeeuwse streken). De oorsprong van de familie Voordijk ligt namelijk in Zeeland!

Nefs Aardappelen

Voor lekker knapperige, zelfgebakken friet heb je de beste aardappelen nodig. Daarvoor hoef je niet ver te zoeken, want bij Albert Heijn Achterberg zijn de friet van Nefs Aardappelen verkrijgbaar.

Verbeek Fruit & Tuinplanten

Verse appelmoes en heerlijk geurende stoofperen. Het is een werkje om het te maken, maar die ambachtelijke smaak kun je ook makkelijk meenemen tijdens het boodschappen doen. De appelmoes en stoofperen van Verbeek Fruit & Tuinplanten smaken alsof je het zelf hebt klaargemaakt.

Dutch Fox Brewery

Zin in een biertje dat net even anders is? Pak er dan eens één van Dutch Fox Brewery, zoals de Quadrupel 4-Tails of het blond bier Lola. Biertjes gemaakt door liefhebbers van het gerstenat: Harry en Erna de Vos. Na een brouwcursus begonnen zij samen hun eigen brouwerij.

Kwekerij Loos

Een hap in de sappige, zoete aardbei brengt je in gedachten terug naar een zonnige middag. Van dit verse zomerfruit kun je gelukkig het hele jaar door genieten, dankzij Kwekerij Loos in het Brabantse Moerstraten. In hun speciale kassen groeien het jaar door aardbeien.

Verse Klassenoten

Puur, zoet, met een gulle laag Belgische chocolade, gezouten of ongezouten, gekruid of een krokant laagje. Het is lastig kiezen uit de grote variatie aan noten en mixen van Verse Klassenoten, de meesterbranders uit Goes. Gelukkig kunnen we noten de hele dag eten.

Broks Bloemen

Een kleurrijke bos bloemen fleurt het huis zo vrolijk op. Daarom is er in Albert Heijn Achterberg dagelijks een grote en wisselende keus aan verse bloemen, boeketten en planten van groothandel Broks Bloemen uit Veghel.

Delicio Benelux

Heerlijk voor op brood, een cracker, op een toastje bij de borrel of als schotel tijdens een feestje: de ambachtelijk bereide salades van Delicio Benelux. Huisgemaakt volgens traditionele recepten en vol verse ingrediënten.

Viskwekerij Neeltje Jans Mosselen

Voor goede mosselen heb je de juiste omgeving en een gespecialiseerd bedrijf nodig: Viskwekerij Neeltje Jans Mosselen in Vrouwenpolder is dat bij uitstek. Dit dynamische mosselkweekbedrijf van de familie Schot kweekt hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit. Een traktatie voor fijnproevers!

Wijndomein Landgoed Heenwerf

Nederlandse wijn. Nee, nog specifieker: wijn uit Noord-Brabant! Bijna om de hoek, in Kruisland, hebben Marnix Janssens en zijn vrouw Sofie Aiad het Wijndomein Landgoed Heenwerf. Met hun Cuvée OrRose, Cuvée Prestige en Cuvée Alliance zet je prachtige mousserende kwaliteitswijnen op tafel.

Le Bascule

Het leukste van hobbybrouwerij Le Bascule is dat je er zelf bier kunt brouwen. Jouw eigen smaken voor speciaalbier kunt samenstellen. Maar… voor wie dat proces wil overslaan, heeft Le Bascule meerdere speciaalbieren staan in de schappen van Gall & Gall Achterberg. Waaronder Fraterke en tijdens de zomermaanden Suuske.

Luysterburg

Best jammer dat de overheerlijke asperges maar zo’n korte tijd in het jaar verkrijgbaar zijn. Maar zodra het eerste witte aspergekopje boven de grond komt, gaat de familie Luysterburg meteen aan de slag. Hun akker- en tuinbouwbedrijf is dé
leverancier van de verse asperges voor Albert Heijn Achterberg.

Hoeksche Zuivel

De koeien van de familie Commijs staan en liggen er rustig en tevreden bij. Zij zorgen dagelijks voor het belangrijkste ingrediënt van de producten van Steengoedt leverancier Hoeksche Zuivel: melk. Van deze natuurlijke, witte vloeistof maakt het familiebedrijf allerlei heerlijke zuivelproducten, zoals melk, boter, karnemelk, yoghurt, diverse soorten vla en ijs.

Eibaar

Een ei hoort erbij en het liefst een ei van een kip met een prettig leven. Daarvoor zorgen pluimveehouders Sjef en Hanneke de Baar-Aarden van Eibaar uit Den Bommel. Zij leveren verse vrije-uitloopeieren van kippen die gelukkig zijn.

Openingstijden Albert Heijn Achterberg

Maandag 08.00 - 21.00u
Dinsdag 08.00 - 21.00u
Woensdag 08.00 - 21.00u
Donderdag 08.00 - 21.00u
Vrijdag 08.00 - 21.00u
Zaterdag 08.00 - 21.00u
Zondag 08.00 - 21.00u

Openingstijden Gall & Gall Achterberg

Maandag 09.00 - 19.00u
Dinsdag 09.00 - 19.00u
Woensdag 09.00 - 19.00u
Donderdag 09.00 - 19.00u
Vrijdag 09.00 - 21.00u
Zaterdag 09.00 - 19.00u
Zondag 10.00 - 19.00u

Ons motto is “vertrouwd • persoonlijk • betrokken”. Deze drie begrippen vatten de motivatie en ambitie samen waarmee wij werken. U, als onze klant, staat daarbij centraal. 


Folkwin Schouw

Supermarktmanager Albert Heijn Achterberg