Nieuws Albert Heijn Achterberg

Maandelijks het laatste nieuws en acties per e-mail ontvangen?

We hebben een winnaar!

Gefeliciteerd meisje in het buikdans jurkje, het dochtertje van Sandra van der Weele-Schetters. Heel veel plezier in de Efteling! We hebben ook zakjes snoep als troostprijsjes voor de volgende personen: - Lilly (Henriette Urbanis v Prooijen) - Ella de Berg-den Duik -...

Lees meer

Gek op stroopwafels?

Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf morgen verkopen wij namelijk Stroopwafel Cake van Bakkerij Voordijk! Iedereen mag komen proeven in onze winkel, dat wordt zeker smullen! Wij verkopen de cakes voor 4.99 per stuk....

Lees meer

Wij zijn gek op ijsjes! 

Het is ook heerlijk om ze zelf te maken. Alles wat je nodig hebt zijn ijsvormen en de juiste ingrediënten. Oh ja, en een blender en vriezer natuurlijk!

Lees meer

Carpaccio bonbons!

Heb je een borrel georganiseerd, maar ben je nog niet 100% zeker over welke hapjes je wilt serveren? Wat dacht je van carpaccio bonbons?! 

Lees meer

Broodwijzer! 

Voor elk moment het lekkerste brood! Vind je het lastig om een soort brood te kiezen? Of wil je eens iets nieuws proberen? Wij helpen je graag verder!

Lees meer

Dilemma Dinsdag!

Nooit meer paaseitjes mogen eten of nooit meer een frisse Lentebok drinken? Wij zijn benieuwd!

Lees meer

De week zonder vlees!

Ga jij de uitdaging aan of is het voor jou altijd de week zonder vlees? Wij zijn benieuwd! Wij hebben in ieder geval een ruim assortiment aan vleesvervangers.

Lees meer

Win een ticket voor de Efteling!

Ook zo verliefd op de Efteling? Dan hebben wij goed nieuws! Wij gaan namelijk een gratis Efteling-ticket weggeven! Een te gekke winactie, of niet? Wat je moet doen?

Lees meer

Hé appelflap!

Wij hebben een mooie aanbieding, let op: alleen deze week geldig op vrijdag en zaterdag

Lees meer