Nieuws Albert Heijn Achterberg

Maandelijks het laatste nieuws en acties per e-mail ontvangen?

Bedankt!

Namens Albert Heijn Achterberg willen wij alle vrijwilligers, sponsoren, verkeersregelaars en Albert Heijn medewerkers bedanken voor een succesvolle editie van de Avond4Daagse!

Lees meer

Whiskyliefhebbers opgelet!

Donderdag 24 oktober tussen 20.00 uur en 22.30 uur zal Wim Wamelink van MASTERCLASSBAR een heerlijke een informatieve whiskyproeverij verzorgen!

Lees meer

Flower power! 

Voor de mooiste, meest kleurrijke en lekkerst ruikende bloemen kun je natuurlijk bij Albert Heijn Achterberg terecht. Wat dacht je van het AH Veldboeket voor maar €9,99 + een gratis vaas! 

Lees meer

Woensdag = gehaktdag!

En dat komt goed uit want deze week profiteer je van 30% korting op alle AH Gehaktballetjes bij Albert Heijn Achterberg!

Lees meer

Morgen is het zover!

De start van de Avond4Daagse! Loop jij mee? Wij zijn benieuwd? Kom nog snel langs bij ons om alles in huis te halen zodat jij er 4 dagen tegenaan kan!

Lees meer

Ze zijn er weer!

Terug van weggeweest! De Villeroy & Boch Group glazen. Naast jouw favoriete wijn- en waterglazen vind je ook bierglazen, echte gin-tonic glazen en 2 limited editions in het assortiment.

Lees meer

Quality-time met de kinderen!

Wat is er nou leuker dan tijd doorbrengen met je kinderen? Wat dacht je van een taart bakken? Samen de keuken in en uiteindelijk genieten van lekkere creaties. 

Lees meer

Wandelaars opgelet!

10 september is het weer zover: de Avond4Daagse! Loop jij ook mee? Of misschien wel jouw zoon of dochter?
Wij hebben in ieder geval genoeg lekkers in huis!

Lees meer

Leuk om te geven, lekker om te krijgen!

Bij Gall&Gall Achterberg vind je altijd een leuk en lekker cadeau! Wij hebben kant-en-klare pakketten met bier, wijn of likeur maar je kunt natuurlijk ook zelf iets uitzoeken, dan pakken wij het mooi voor je in.

Lees meer

Throwback Thursday!

Welk product doet jou denken aan vroeger? Voor onze medewerker Astrid is dit chocopasta Berengoed, omdat zij dit vroeger altijd op haar brood had!

Lees meer

Spannend nieuws!

Je kunt nu ook digitaal sparen voor kristalglas glazen met onze Albert Heijn app! De spaarkaart is nu actief op je telefoon in de AH App.

Lees meer