Nieuws Albert Heijn Achterberg

Maandelijks het laatste nieuws en acties per e-mail ontvangen?

Wat denk jij?

Onze collega Rowan heeft zijn favoriete product vast. Denk jij te weten wat het favoriete product van Rowan is?

Lees meer

Hoera!

Vandaag is onze Astrid (beter bekend als Bassie) jarig! Van harte gefeliciteerd Astrid en wij wensen jou een hele leuk dag toe!

Lees meer

Haal de gezelligheid in huis!

Maak het tijdens deze gure dagen gezellig in huis met een schitterend boeket bloemen! Deze week betaal je maar €7.99 voor dit boeket i.p.v. €9.99!

Lees meer

Ontdek massa’s korting in deze folder!

Heb je de Bonusfolder niet ontvangen? Of heb je andere opmerkingen over de bezorging hiervan?
Laat het ons weten in de reacties hieronder. We willen namelijk de postcodes en huisnummers weten van degenen die niks ontvangen.

Lees meer

Hmm heerlijk!

Deze vrijdag en zaterdag haal je bij ons deze heerlijke Voordijk bolussen met room voor maar €2.49 i.p.v. €2.99!

Lees meer

Dag van de Nacho!

Vandaag draait het om deze overheerlijke Mexicaanse snack! Het is de guilty pleasure van veel mensen, namelijk een heerlijke schaal nachos! Maak ze gemakkelijk zelf met dit heerlijke recept.

Lees meer

Nieuw in ons assortiment!

Heerlijke kant en klare Streeckgenoten maaltijden zoals Limburgs runderzuurvlees, rundergoulash, varkenshaas in champignon roomsaus, hazenpeper of konijn in het zuur.

Lees meer

Hmm het is weer weekend!

Geniet tijdens dit weekend van een heerlijke snack! Onze medewerkers hebben allemaal hun favoriete snack vast, welke snack is jouw favoriet? Laat het weten aan de hand van de Facebook Like-buttons!

Lees meer

Hmm heerlijk!

Deze vrijdag en zaterdag haal je bij ons deze heerlijke Voordijk roombroodjes voor maar €1.99 i.p.v. €2.49!

Lees meer

Heb jij een griepje te pakken?

Onze collega Yvette heeft een goede remedie namelijk: drink genoeg gemberthee! Dit helpt namelijk super tegen verkoudheid en zere keeltjes, en dat is nou precies waar veel mensen last van hebben met dit koude weer!

Lees meer

Hmm! Heerlijke hubkes!

Ook wij verkopen de Bakhuys Hubkes op zaterdag! Deze heerlijke broodjes zijn verkrijgbaar in de smaken: anijs, wit en rozijn!

Lees meer

Whiskyliefhebbers opgelet!

Deze week is de laatste week van de Wilde Whisky dagen! T/m zondag 3 november profiteer je van heel veel korting op veel soorten whisky.

Lees meer

Melissa bedankt voor je inzet!

Helaas zal Melissa iets anders gaan doen, wij zullen haar zeker gaan missen. Wij wensen Melissa heel veel succes met alle nieuwe uitdagingen die op haar pad gaan komen!

Lees meer

De wintertijd gaat in!

Vannacht gaat de klok een uurtje terug! Dat betekent dat we een uurtje langer kunnen slapen, onze medewerkers vinden dat heerlijk!

Lees meer

Hasta la Pasta!

Het is vandaag Wereld Pasta Dag! Deze week profiteer je van de 2e gratis op alle Grand’Italia! Het beste wat je dan kunt doen is natuurlijk genieten van een heerlijke en goedkope pasta! Wat dacht je van tagliatelle?

Lees meer

Hmm tompoucen!

Deze vrijdag en zaterdag zijn de overheerlijke Voordijk tompoucen in de aanbieding! Je betaalt dan geen €3.49 maar €2.99!

Lees meer