Over Gall & Gall Achterberg

Gall & Gall Achterberg maakt sinds 2018 onderdeel uit van Albert Heijn Achterberg, de supermarkt van ondernemersfamilie Achterberg. Met deze overname zijn vergelijkbare kernwaarden verenigd die de kracht van beide winkels vormen. Winkels waarin de klant centraal staat en waarbij de drie begrippen ‘vertrouwd, persoonlijk en betrokken’ de ambitie samenvatten.

Rijke historie

Gall & Gall heeft een rijke historie. Opgericht door een Amsterdamse Slijtersvrouw – Maria Gall – in 1884. Zij realiseerde zich toen nadrukkelijk dat de klant centraal moest staan. Een doelstelling die door haar twee zoons bij de voortzetting van het bedrijf in 1920 met overtuiging werd overgenomen. Tot op de dag van vandaag is deze doelstelling leidend bij Gall & Gall, een slijtersorganisatie waarbij 550 winkels zijn aangesloten.

Breed en voordelig drankenassortiment

Door uitgekiende en grootschalige inkoop is het mogelijk om een breed drankenassortiment te voeren met aantrekkelijke verkoopprijzen. Niet alleen gangbare wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wereld, maar ook exclusieve wijnen. Daarnaast champagnes, mousserende dranken, Port, Sherry, Vermouth, likeuren, buitenlands gedestilleerd, Rum, Gin en Wodka. Met elke week aantrekkelijke aanbiedingen.

Verantwoord en met advies

Dit alles met plezier aangeboden door het team van Gall & Gall Achterberg, dat hun klanten graag adviseert bij hun aankopen. Gall & Gall Achterberg staat voor verantwoord genieten. Dat is de reden dat er geen alcoholische dranken worden verkocht aan bezoekers onder de 18 jaar. Om daar zeker van te zijn vragen we bezoekers tot 25 jaar om zich te legitimeren.

Openingstijden

Maandag 09.00 – 19.00u
Dinsdag 09.00 – 19.00u
Woensdag 09.00 – 19.00u
Donderdag 09.00 – 19.00u
Vrijdag 09.00 – 21.00u
Zaterdag 09.00 – 19.00u
Zondag 10.00 – 19.00u

Aanbiedingen

Gall & Gall Achterberg heeft wekelijks diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Bekijk alle aanbiedingen op gall.nl.