Een lange werkdag achter de rug, hard aan het leren voor de laatste examens of ga je binnenkort een dagje weg of op vakantie? Een tussendoortje gaat er altijd wel in!

Onze caissière Celena kiest voor de lange vingers van ons eigen merk. Deze luchtige goudgele biscuit bestrooid met een laagje suiker is ideaal voor het maken van desserts of simpelweg voor bij de koffie of thee. Bij ons te verkrijgen voor slechts €0,68 per verpakking (ca. 29 stuks).

Voor welk tussendoortje kunnen wij jou zelfs ’s nachts wakker maken? Wij zijn benieuwd…

Om je vingers bij af te likken!

Het favoriete tussendoortje van onze caissière Celena! Een lange werkdag achter de rug, hard aan het leren voor de laatste examens of ga je binnenkort een dagje weg of op vakantie? Een tussendoortje gaat er altijd wel in! Onze caissière Celena kiest voor de lange vingers van ons eigen merk. Deze luchtige goudgele biscuit bestrooid met een laagje suiker is ideaal voor het maken van desserts of simpelweg voor bij de koffie of thee. Bij ons te verkrijgen voor slechts €0,68 per verpakking (ca. 29 stuks). Voor welk tussendoortje kunnen wij jou zelfs ’s nachts wakker maken? Wij zijn benieuwd…

Geplaatst door Albert Heijn Achterberg op Maandag 20 mei 2019