We beginnen dit jaar gelijk goed, want het is weer tijd om te sparen. Dit keer niet alleen voor de helden van de Eredivisie, maar ook voor de Oranje Leeuwinnen!

In totaal zijn er 292 voetbalplaatjes met spelers, coaches, teamfoto’s en clublogo’s. En het leuke is: we hebben ook nog een handige App (https://apple.co/2Ronkdn ) met heel veel handige tools en leuke extra’s. Hoe meer je spaart, hoe meer jij van de Eredivisie kan ontdekken.

Gaan jullie ook meesparen? De plaatjes worden vanaf nu tot en met 24 februari 2019 bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten uitgegeven!

292 voetbalplaatjes

We beginnen dit jaar gelijk goed, want het is weer tijd om te sparen. Dit keer niet alleen voor de helden van de Eredivisie, maar ook voor de Oranje Leeuwinnen!In totaal zijn er 292 voetbalplaatjes met spelers, coaches, teamfoto's en clublogo's. En het leuke is: we hebben ook nog een handige App (https://apple.co/2Ronkdn ) met heel veel handige tools en leuke extra's. Hoe meer je spaart, hoe meer jij van de Eredivisie kan ontdekken.Gaan jullie ook meesparen? De plaatjes worden vanaf nu tot en met 24 februari 2019 bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten uitgegeven!

Geplaatst door Albert Heijn Achterberg op Woensdag 2 januari 2019