Ontdek de wonderlijke wereld met Freek Vonk!

Ontdek samen met Freek Vonk welke mooie wonderen de wereld ons allemaal te bieden heeft. Vanaf vandaag tot en met 22 oktober ontvang je bij elke 10 euro één set van vier wonderlijke wereldplaatjes! In totaal zijn er 160 verschillende wonderlijke wereldplaatjes te verzamelen. Plak deze in het verzamelalbum waar de ontdekkingsreis pas écht van start gaat. Er valt nog zoveel te ontdekken!

Haai avonturiers!

Te gek dat jullie mee op reis gaan! Overal ter wereld zijn nog zoveel mooie wonderen te ontdekken, die moet je gezien hebben! Onderweg zullen we bijzondere natuurverschijnselen en supergave bouwwerken, planten en dieren (soms ook giftige) tegenkomen die jullie nooit eerder hebben gezien! We reizen per vliegtuig, per boot en per trein naar plekken in de wereld waar de meest bijzondere wonderen te vinden zijn. Wat is de wereld toch mooi! 

Het wordt een avontuurlijke reis en ik kan niet wachten om te vertrekken.. Dus kom! Pak je koffer in, dan gaan we! Heel veel plezier bij het verzamelen van alle 160 wonderlijke wereldplaatjes van Albert Heijn.

Laterrr! Freek